OnderwijsAdvies > ... > > Wij zien u graag op het AVS congres - 16 maart
Wij zien u graag op het AVS congres - 16 maart

Op 16 maart a.s. vindt ook dit jaar het AVS congres plaats voor schoolleiders in het NBC gebouw in Nieuwegein.

Thema Leiderschap in evenwicht
Als schoolleider moet u alle ballen in de lucht houden, telkens het voortouw nemen, en ook oog hebben voor ontwikkeling en innovatie. U bent gefocust op uw team, leerlingen, ouders én organisatie en maatschappij. En denkt u ook nog aan uw eigen ontwikkeling? In dit congres komen actuele thema’s aan de orde die helpen om orde op zaken te stellen. Is uw leiderschap in evenwicht?

Programma
In het congresprogramma Leiderschap in evenwicht komen 3 thema’s aan bod: leiderschapsontwikkeling, innovatieontwikkeling en mensontwikkeling. Met een gevarieerd aanbod aan (plenaire) sessies en workshops. Daarnaast is er alle ruimte om collega’s te ontmoeten, te netwerken en ervaringen uit te wisselen. Leiderschap in evenwicht, dat is wat nodig is in elke school!
OnderwijsAdvies ontmoet u graag op de informatiemarkt - stand nr 5

U kunt bij onze stand terecht met vragen over bijvoorbeeld:

  • oA Interim
  • Leren zichtbaar maken
  • Formatief assessment
TOT ZIENS OP 16 MAART!

Meer informatie:
 

Contactpersoon

Chico

Chico de Miranda

Accountmanager