OnderwijsAdvies > ... > > Wllibrord ontvangt verkeersveiligheidslabel SCHOOL op SEEF
Wllibrord ontvangt verkeersveiligheidslabel SCHOOL op SEEF

Basisschool Willibrord/Miland ontving op woensdag 17 januari 2018 het verkeersveiligheidslabel SCHOOL op SEEF uit handen van wethouder Kees Oskam. De basisschool heeft het label voor de 2e keer toegekend gekregen vanwege zijn structurele inzet op het gebied van verkeerseducatie en verkeersveiligheid in en rondom de schoolgebouwen.

De gemeente is trots dat het verkeersveiligheidslabel aan basisschool Willibrord/Miland is toegekend. Samen met de Da Costaschool, de Prinses Beatrixschool, de Verhoeff-Rollmanschool en De Regenboog behoort de Willibrord/Miland nu tot de vijf SCHOOL op SEEF-scholen in Bodegraven-Reeuwijk.

School Op Seef Willibrord Willibrord 17 Jan 18

Wethouder Oskam: “Verkeersveiligheid is een belangrijk onderwerp in onze gemeente. Wij juichen alle acties toe die bijdragen aan de verbetering hiervan. Nu ook de Willibrord/Miland het verkeersveiligheidslabel ontvangt, hopen we dat alle andere scholen dit goede voorbeeld zullen volgen. Namens de gemeente wil ik alle medewerkers, vrijwilligers en leerlingen van de Willibrord/Miland van harte feliciteren met dit certificaat.”

Lees meer