OnderwijsAdvies > ... > > De Grote Rekendag 'De school als pakhuis'
De Grote Rekendag 'De school als pakhuis'

Meedoen aan de Grote Rekendag is niet alleen leuk, maar kan ook een boost geven aan uw rekenonderwijs, doordat u ervaring opdoet met kinderen onderzoekend te laten rekenen. De kinderen van groep 1 t/m 8 kunnen allerlei rekenvaardigheden toepassen en zijn bezig met schematiseren, ordenen en modelleren om greep te krijgen op de situatie die zij aan het onderzoeken zijn.

29 maart 2018, schrijf alvast in!
De volgende Grote Rekendag vindt plaats op woensdag 28 maart 2018. Het thema van deze 16e editie is ‘De school als pakhuis’. De kinderen gaan systematisch nadenken tijdens activiteiten zoals: inventariseren, stapelen, verplaatsen en coderen. U kunt het boek met alle opdrachten met toelichtingen nu al bestellen!

 

Meer informatie over de Grote Rekendag