OnderwijsAdvies > ... > > Congres Leren zichtbaar maken op 2 en 3 november is vol!
Congres Leren zichtbaar maken op 2 en 3 november is vol!

Ontmoet professor John Hattie in eigen persoon en vergroot uw impact op het leren van uw leerlingen op het congres 'Leren zichtbaar maken in actie' op 2 en 3 november 2017

Beide congresdagen zijn vol! Inschrijven is niet meer mogelijk

Leren zichtbaar maken in actie
Sinds de introductie van de Nederlandse vertaling van zijn boek Visible Learning for Teachers in 2014, zijn steeds meer onderwijsprofessionals geïnspireerd door prof. John Hattie. 

Veel leraren en leidinggevenden zijn bezig met Leren zichtbaar maken. U ook? Welke impact heeft u daar al mee? Zou u die impact willen verdubbelen, of zelfs vervijfvoudigen? Of staat u nog aan het begin en wilt u een powerstart?

5 ActiegebiedenOm de impact te kunnen hebben die prof. John Hattie beschrijft adviseert hij op 5 gebieden actief te zijn. Tijdens dit congres kunt u informatie verzamelen over deze 5 actiegebieden om de impact van Leren zichtbaar maken in uw praktijk te vergroten.

Het congres
Het congres beslaat 2 dagen. Op donderdag 2 november kunt u de training Leren zichtbaar maken – de Grondslag volgen. In deze training krijgt u een duidelijk beeld van wat Leren Zichtbaar Maken inhoudt, krijgt u uitleg over het wetenschappelijk onderzoek achter Leren zichtbaar maken en verkent u de 5 actiegebieden. 

Het congres op vrijdag 3 november draait om de 5 actiegebieden. Met een ruime keuze uit workshops, masterclasses en een interactief praktijkplein, om kennis te nemen van elkaars ervaringen. En natuurlijk een inleiding van professor John Hattie. Na deze dag heeft u de benodigde informatie om zelf te kiezen hoe u met Leren zichtbaar maken wilt starten of verder wilt gaan met Leren zichtbaar maken binnen uw school.

Logo Registerleraardocx

Accreditatie
Het congres is gevalideerd door Registerleraar.
Het congres heeft te weinig contacuren om mee te tellen voor het schoolleidersregiseter. Het kan wel meetellen voor 'informeel leren'. U ontvangt een certificaat van deelname voor de training en voor het congres.

Locatie De Woonindustrie
Het congres vindt plaats in de Woonindustrie in Nieuwegein en is goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Het parkeren is gratis. 

Inschrijfbutton

 

Meer informatie over het programma en aanmelden:

Download de congresbrochure:
- met programma op 3 november
- met programma op 2 en 3 november

Meld u aan voor het congres (CONGRES = VOL)
U kunt zich nog inschrijven voor het congres op 3 november! 
De Grondslag op 2 november en de Masterclass van John Hattie op 3 november in de ochtend zijn vol! Er zijn nog wel plaatsen voor de Masterclass van John Hattie op 3 november in de middag.

 

Leren zichtbaar maken is een gezamenlijk project van Bazalt, HCO, RPCZ en OnderwijsAdvies.