Nieuws

Op de hoogte blijven van belangrijke ontwikkelingen in het onderwijs? Lees de nieuwsberichten en/of meld u aan voor het automatisch ontvangen van de nieuwsbrief.

ICT een nieuwe stap

23 februari 2017

Bent u toe aan een nieuwe stap in onderwijs met ICT die aansluit bij uw wensen en de visie van de school? Organiseer een studiemiddag.

Lees meer

Van kwantiteit naar kwaliteit met het leerrendementenoverzicht

15 februari 2017

Wat is het leerrendementenoverzicht? Vanwege het verschijnen van nieuwe Citotoetsen publiceert OnderwijsAdvies elk jaar, in januari, het leerrendementenoverzicht. Op het leerrendementenoverzicht is de...

Lees meer

Activiteiten voor leerlingen in het PO

09 februari 2017

Spelenderwijs leren coderen en kennismaken met techniek? Kom met uw leerlingen naar de Codedagen of Girlsday bij OnderwijsAdvies/SIZO in Zoetermeer!

Lees meer

Taal en Rekenen met ICT

09 februari 2017

OnderwijsAdvies biedt ook dit jaar weer korte scholingsmomenten aan op het gebied van Taal en Rekenen met ICT.

Lees meer
Dyslexie bestaat niet?

Dyslexie bestaat niet?

09 februari 2017

Dyslexie bestaat niet? 'Er worden onnodig veel kinderen gediagnosticeerd met ernstige lees- en rekenproblemen, zegt dyslexiehoogleraar Anna Bosman van de Radboud Universiteit in Nijmegen.

Lees meer

Herontwerp uw lessen met Onderwijsmodel ICT integratie

07 februari 2017

OnderwijsAdvies heeft een 'Onderwijsmodel ICT Integratie ontwikkeld'. De kern van dit model bestaat uit verdiepingsmodules die inzoomen op het herontwerp van uw lessen.

Lees meer