OnderwijsAdvies > Waarom OnderwijsAdvies?

Waarom OnderwijsAdvies?

Waarom OnderwijsAdvies?

OnderwijsAdvies is een ondernemende en innovatieve organisatie die zich richt op klanten in onderwijs, opvoeding en zorg. Bij OnderwijsAdvies werken ruim 300 mensen die zich dagelijks op professionele wijze en met passie inzetten voor onze klanten waarbij de optimale ontwikkeling van ieder kind centraal staat.

Kwaliteit

Wij leveren producten en diensten met een hoge toegevoegde waarde die zich hebben bewezen in de praktijk. Onze adviseurs werken resultaatgericht, zijn experts op eigen vakgebied, maar werken altijd vanuit een integrale visie.
Wij streven naar maximaal  rendement en blijvende effecten bij de klant. Betrokkenheid, samen leren & inspireren zijn daarbij randvoorwaarden.

Toonaangevend en volgens de laatse inzichten
Met producten als ‘Wat Werkt op school’, ‘Surplus, het expertisecentrum voor begaafden, ‘Human Dynamics’ en onze gespecialiseerde preventieve en curatieve zorg aan kinderen op het gebied van (ernstige) dyslexie en gedragsproblemen werken we toonaangevend en volgens de laatste ontwikkelingen en inzichten.

Met de school, partnerorganisaties, de ouders én het kind
OnderwijsAdvies werkt met het kind centraal. Vaak vanuit de school, maar we zijn ook partner van bijvoorbeeld het CJG. We kijken naar wat een kind nodig heeft om zich verder te ontwikkelen en hoe de school, de ouders, eventuele andere organisaties en wij daar bij kunnen helpen. 

We zijn voor onze werkprocessen ISO gecertificeerd en aangesloten bij Cedeo voor het klantwaarderingsonderzoek.