OnderwijsAdvies > ... > Sociaal klimaat/ gedrag & anti-pesten > Gratis SEL bijeenkomst op 27 mrt, komt u ook?
Gratis SEL bijeenkomst op 27 mrt, komt u ook?

Voor wie

Directie, intern begeleider en/of gedragspecialist

 

Inhoud

Speciaal voor de regio Rotterdam organiseert OnderwijsAdvies, samen met de Hildegaertschool uit Rotterdam én de makers van de methode Kwink een bijeenkomst over de kracht van sociaal-emotioneel leren (SEL) in de praktijk. Deelname aan deze bijeenkomst is gratis.

U heeft een goede reden om te komen, want met SEL zet u op verschillende fronten tegelijk in: u voldoet aan de Wet sociale veiligheid op school, u betrekt ouders op een positieve manier bij uw school en, last but not least, u draagt er actief aan bij dat uw leerlingen evenwichtig opgroeien.

Thema: de kracht van sociaal-emotioneel leren (SEL)
SEL biedt aandacht voor het aanleren van belangrijke levensvaardigheden voor nu en later. De kracht van SEL komt tijdens deze bijeenkomst aan bod in drie presentaties:

  • Hoe wordt de klas een groep door SEL?
  • SEL in de praktijk
  • Het belang van ouderbetrokkenheid

Met medewerking van Wouter Siebers (projectleider Kwink), Iris Vrancken (IKC Het Spectrum, Vlaardingen) en Annet van Eck (OnderwijsAdvies Zoetermeer).

Waar: Hildegaertschool Debussylaan 11 3055 TE Rotterdam
Wanneer: Dinsdag 27 maart 2018 16.00 - 18.00 uur

Aanmelden
Meld u vóór 20 maart aan op www.kwinkopschool.nl/rotterdam. Op deze website vindt u ook het complete programma en de toelichting daarop.

U bent van harte welkom!

Agenda

DatumLocatie
27 maart t/m 27 maart 2018Rotterdam